Christelijke vakanties en conferenties
dikke test

Luxe chalet of gezellig op de camping

Luxe chalet of gezellig op de camping

Uw gasten hebben allerlei mogelijkheden om de nacht door te brengen op christelijk conferentiecentrum De Betteld.
 

Chalets

Gasten die meer van luxe houden, kunnen op ons mooie conferentiecentrum een van de 70 mooie chalets betrekken. Dit zijn luxe vakantiehuisjes van 70 m2, 45 m2 en 35 m2 met tv, radio, keuken, cv en een eigen badkamer. Alle chalets hebben een plaatsje waar uw gasten buiten kunnen zitten met daarbij een tuin. De chalets zijn vrijstaand en liggen bijna allemaal op een heerlijk vrije locatie
 

Stacaravan

Op christelijke camping De Betteld hebben uw gasten keuze uit tientallen stacaravans. Deze zijn in het bezit van particulieren en worden via De Betteld verhuurd. Elke stacaravan heeft daardoor zijn eigen karakter, inrichting en sfeer. 

Kamperen

Op christelijke camping De Betteld kunnen uw gasten hun eigen tent meenemen en heerlijk kamperen. Op het park bevinden zich 150 grote kampeerplekken op een ondergrond van gras. Een kampeerplek is ongeveer 100 m2.
Gasten die een kampeerplek op christelijke camping De Betteld boeken kunnen gratis één auto parkeren en gebruikmaken van electriciteit met 4 ampère. Ook mogen zijn gratis één extra bijtent op de plek zetten. Tegen betaling kunnen zij een tweede bijzettent neerzetten.

Herberg kamers

In het centrum van christelijke camping De Betteld staat De Herberg. 
In totaal kunnen maximaal 147 mensen in De Witte Herberg overnachten. De herberg telt 21 kamers voor 5, 6, 10, 16 en 17 personen. De kamers zijn ingericht met stapelbedden tot drie hoog en hebben een eigen toilet, douche en wasgelegenheid.

Herberg 2 persoonskamer 

Alle 6 persoonskamers in de herberg  kunnen omgebouwd worden tot een 2 persoonskamer. U kunt kiezen voor een twee persoonsbed of twee lossen bedden. Ook deze kamers hebben een eigen toilet, douche en wasgelegenheid.

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...