Christelijke vakanties en conferenties
dikke test

Houd uw event op de Betteld

Houd uw event op de Betteld

De Betteld is een centraal gelegen christelijk conferentiecentrum in Gelderland waar jaarlijks vele organisaties hun conferentie of event organiseren. Voor kleine en grote groepen is van alles mogelijk.

Er is ruime keuze uit kleine en grote zalen met een capaciteit van 30 tot ruim 1800 gasten. De meeste zalen zijn voorzien van geluids-, video- en lichtapparatuur. De overnachtingsmogelijkheden zijn net zo ruim. U kunt kiezen voor de Herberg, u kunt gezellig komen kamperen of een mooi en ruim chalet huren. Ook op het gebied van catering is van alles mogelijk. U kunt zelf gebruik maken van onze ruime en compleet ingerichte keuken of laat de catering over aan onze professionals. Tussenoplossingen zijn ook mogelijk. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Ons team is ervaren met het organiseren van events. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een programma? Laat u de inschrijvingen liever aan ons over? Of wilt u dat de badges door ons worden gemaakt? Bij de Betteld is bijna alles denkbaar.


vraag offerte aan 

Ichtuszaal

De Ichtuszaal biedt ruimte aan zo'n 2.000 mensen. De zaal is mulitfunctioneel. Door de keuken aan de achterkant is het uitermate geschikt om hier uw gasten catering te bieden. De zaal kan worden opgedeeld in verschillende ruimtes door middel van schotten.

Er is een multimediasysteem aanwezig. Er hangen twee camera's aan het plafond, er zijn twee losse camera's aanwezig en er is een soundsystem. Ook hangen er beamers met drie grote schermen en is er een lichtinstallatie. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...