Kindvriendelijk park


Christelijke camping de Betteld is een kindvriendelijk park midden in de groene Achterhoek met veel groen, diverse speeltoestellen, een mooie recreatieplas met ligweide, groot sportveld en een leuk zwembad met peuterbad. Het campingdeel is opgebouwd in kleine, gemoedelijke hofjes.

Het viersterrenpark is van alle gemakken voorzien. Haal je boodschappen bij de gezellige supermarkt met heerlijk warme broodjes. Snuffel rond in de winkel met interessante christelijke boeken en leuke snuisterijen. In de snackbar haal je makkelijk wat te eten en op het grote, centrale plein vol stoelen en parasols geniet je van de zon en leuke mensen. Kinderen vermaken zich in de vlakbij gelegen speeltuin.

Zwembad

Duik op de camping in het gratis toegankelijke, heerlijk verkoelende zwembad met waterglijbaan.

Naast dit bad is een groot kinderbad met waterspeeltuin waar kleine kinderen zich lekker in vermaken. Swimsafes (zwembanden) zijn verkrijgbaar bij de badmeester.  

Het zwembad heeft een aantal jaar geleden een renovatie ondergaan en heeft nu prachtige muurschilderingen, zitstoelen onder een rieten afdak, leuke parasols en lekkere stoelen waar je heerlijk tot rust komt met een leuk tijdschrift of boek. 


 

Speeltuin

In het centrum van christelijk vakantiepark de Betteld staat een gezellige speeltuin waar kinderen al hun energie kwijt kunnen en lekker klauteren, vriendschappen sluiten, ravotten en mooie zandkastelen bouwen. Op de bankjes eromheen klets je gezellig met een vakantiegast of geniet je van het plezier van je kind.
 
Veel gezinnen laten hun kinderen op de Betteld vrij en vertrouwen erop dat andere gasten een oogje in het zeil houden. Het voelt fijn dat veel gasten dezelfde normen en waarden hebben, en geloven in die ene God van de Bijbel die van hen houdt en Zijn regels heeft gegeven omdat Hij het beste met hen voorheeft.

Recreatieplas

Op park de Betteld ligt een prachtige recreatieplas, alleen toegankelijk voor gasten van de Betteld. Op warme dagen is dit een heerlijk, verkoelende plek om een duik te nemen, te ravotten of een balletje over te gooien.

De plas ligt aan een groene, gezellige ligweide. In het zand staan graafmachientjes voor de kleintjes.

Vergeet niet om tijdens je vakantie 's avonds een keer een romantische wandeling te maken rondom de plas terwijl je naar de zonsondergang kijkt. Je zult niet de eerste zijn die hier een prachtig plaatje van schiet. Rondom de plas spot je bijzondere dieren en planten, en geniet je van Gods prachtige schepping. 

 Vissen

Gooi je graag op een zomerse dag een hengeltje uit? Dat kan aan onze recreatieplas. In de plas zwemmen allerlei vissen zoals karper, graskarper, zeelt, voorn en zonnebaars.

De plas is perfect water om kinderen te leren vissen. De vele jonge vis laat zich makkelijk vangen zodat je altijd wel wat vangt.
Ook voor de ervaren vissers is er genoeg uitdaging. Vang jij de grootste zeelt of karper, of jaag je met een pennetje op één van de 80cm+ graskarpers ? 

Tot 13 jaar mag je gratis in de recreatieplas vissen. Ben je ouder, haal dan een vergunning bij de receptie.

Receptie

Bij de receptie van vakantiepark de Betteld staan medewerkers voor je klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt met al je vragen bij hen terecht. 

Op deze plek meld je je ook bij aankomst. De vriendelijke receptionistes maken je wegwijs op het park en je krijgt een kaart mee voor warm water. Bij de receptie kun je ook terecht voor campinggas, een kinderstoel of verlengsnoer.

Houd je van fietsen? Pak bij de receptie een heerlijk comfortabele fiets om de prachtige Achterhoekse omgeving te verkennen. Op de receptie vind je allerlei folders met mooie routes en andere leuke omgevingstips.


Openingstijden

Maandag8.30 - 16.30 uur
Dinsdag8.30 - 16.30 uur
Woensdag8.30 - 16.30 uur
Donderdag8.30 - 16.30 uur
Vrijdag8.30 - 16.30 uur
Zaterdagwisselend
Zondaggesloten

Van 12:30-13:00 is de receptie gesloten.

Snackbar

Geen zin om te koken of lekkere trek? In de gemoedelijke snackbar stil je makkelijk je knorrende maag. Hier haal je vers gemaakte frites, een heerlijk ijsje, een verkoelende cola en smakelijk gefrituurde happen. Tip: probeer eens de zelfgemaakte, verrukkelijke Betteld Burger.  

Betteld shop

De Betteld Shop is een bijzondere winkel met een mini-supermarkt én allerlei christelijke boeken, films en gifts. In het bakkersdeel haal je dagelijks verse croissants en lekkere broodjes. Trek in pizza? In de Betteld Shop verwarmen ze je pizza direct in de oven en smul je direct van dit heerlijke Italiaanse gerecht.
 

WiFi op het park 

Op het park is een open WiFi beschikbaar voor alle gasten. De inloggegevens kunt u opvragen bij de receptie.

In 2017 zijn bijna alle verhuur chalets op de Bertuskamp en Paardenweide voorzien van een eigen internet modem met Wifi. Doordat deze huisjes voorzien zijn van een eigen modem is het internet signaal sterk. 
 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...