Meer informatie

Camps4Kids Week 28

Datum: maandag 8 juli t/m zaterdag 13 juli

Christelijk kinderkamp


SummerCamps op de Betteld zijn een begrip en dit jaar organiseert Camps4Kids voor de 10e keer een te gek kinderkamp voor kinderen van 6 - 12 jaar. Ze leren meer over Jezus, en gaan samen op zoek. Samen verblijf je in een waanzinnig tipidorp met wel zes grote tenten en slaap je in heerlijk comfortabele bedden.

In de zomer is het mooi weer, althans daar gaan wij wel vanuit. Jij ook? Daarom wordt in de SummerCamps veel met zon, zee (lees: meer) en strand georganiseerd. Zandsculpturen maken, bakken in de zon, nee niet in de keuken ;-), maar ook samen een fantastische Caribean Swim Party in tropische sferen meemaken. WaterballloonWar zorgt dat je met Slingshots nog natter wordt. Doe je mee?
 

Programma Camps4Kids

Camps4Kids wil een onderscheidende kinderkamporganisatie zijn. Dat komt naar voren in het programma, door kinderen een geestelijke uitdagende ervaring aan te bieden waardoor ze de Here Jezus beter leren kennen. Kijk hoe zo'n dag van Camps4Kids op de Betteld eruit ziet.
 

Prijzen

Bij Camps4Kids kun je kiezen voor de all-in formule, of verblijf, tegen korting, bij je ouders op de camping van de Betteld.
 
All-in formule: catering - overnachting - programma€ 200
Kampeerformule - eet en slaap bij je ouders€ 100


Geef je nu op!

 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...