Meer informatie

Open Skies Worship Festival

Datum: vrijdag 16 augustus t/m zondag 18 augustus
Het Open Skies Worship Festival komt er weer aan! Van 16 tot en met 18 augustus staat de Betteld weer in het teken van aanbidding en muziek. 

Een festival waar aanbidding centraal staat en waar aanbiddingsleiders uit binnen- en buitenland met de deelnemers op zoek gaan naar geestelijke vernieuwing en verdieping: dat is de formule die van de eerste twee edities van het Openskies Worship festival een succes maakte. De derde editie laat met de eerste geboekte namen gelijk merken dat dit een jaargang wordt om niet te missen. Jason Upton, Lucy Grimble, Wilder Shores en Nathan Jess zijn in iedergeval van de partij.

Aanbidding heeft een belangrijke plek in veel kerken, maar ook daarbuiten. Het verwijdert barrières die iemand kan ervaren door angst en teleurstelling, meestal in een systeem van beperkende religie. Aanbidding werkt zo bevrijdend; het helpt om de blik op God te richten. Waar veel mensen samen aanbidden, ontstaat een open en uitnodigende omgeving die als het ware symbool staat voor een open hemel. Dat werd de visie waarmee de organisatoren de afgelopen twee jaar de eerste edities van het Openskies Worship festival opzetten. Het festival bleek een schot in de roos. En voor dit derde jaar zijn direct al een aantal aansprekende namen geboekt.

Tickets 

Tickets voor Open Skies zijn hier te bestellen. 

Festival ticket INCLUSIEF camping (super early bird)             € 72,50 incl. € 2,50 boekingskosten
Festival ticket ZONDER camping (super early bird)                 € 52,50 incl. € 2,50 boekingskosten
Ticket voor kinderen tot 12 jaar - GEEN camping                    € 12,50 incl. € 2,50 registratiekosten
Ticket voor kinderen tot 12 jaar - INCL. camping                     € 27,50 incl. € 2,50 registratiekosten 

Artiesten

Benjamin Hastings

Benjamin Hastings is zonger en schrijver voor Hillsong UNITED. Zo kun je hem bijvoorbeeld kennen van zijn nummer So Will I

Jason Upton

Jason Upton is een Amerikaanse christelijke zanger-tekstschrijver, musicus en componist die zich laat inspireren door country muziek. In Amerika is Upton inmiddels een artiest van formaat. Zijn stijl is volkomen uniek; rauw, soms filosofisch en hier en daar geïmproviseerd. Upton werd geboren in 1973 en in maart 1974 geadopteerd door een christelijke gezin. Hij groeide op in Minneapolis. Al op vijftienjarige leeftijd leidde hij de muzikale aanbidding in verschillende kerken verspreid over heel Amerika. In deze periode nam hij zijn eerste plaat op. In december 1995 trouwde Upton. Ze hebben samen vier kinderen.

Upton bracht zijn eerste cd, Key of David, in 2000 uit. Deze cd is opgenomen, live in Virginia Beach, en is geproduceerd door Uptons eigen Key of David Ministries. Meer dan de helft van de cd bevat niet geoefende, spontane liederen en openbaringen.
Op 14 augustus 2001 bracht Upton zijn tweede album Faith uit. Ook deze cd was een live-opname maar is later in de studio nabewerkt. Faith was Uptons eerste professionele opname. Het nummer "Faith" van het gelijknamige album is een spontaan nummer, een nummer dat hij niet op de planning had staan, Upton benoemt hem op zijn album dan ook als een 'Geestelijk lied'. Ondanks dat het album enorm verschilt met zijn vorige album Key of David werd het album goed onthaald.

Alvast muziek van Jason Upton leren kennen? Luister hier zijn albums! 


Lucy Grimble (UK)

Lucy leidt al jaren worship en schrijft al lang haar eigen muziek. Ze treedt zowel solo op, als met een band. Met haar muziek wil ze mensen samen brengen en mensen de liefde van God laten leren kennen. 

Lucy's muziek luisteren? Dat kan hier
 

Wilder Shores (IE)

Wilder Shores is een Ierse groep die bestaat uit gepassioneerde muziekanten met een hart voor God. Samen delen ze de passie voor God en zijn kerk. De nummers die zij schrijven gaan over Jesus, zijn liefde en ze hopen dat ze met hun muziek de harten van vele mensen aan God kunnen wijden. 

Muziek luisteren van Wilder Shores? Klik dan hier
 

Nathan Jess (UK)

Nathan is een singersongwriter uit Noord Ierland. Zijn debuutalbum 'Love Stands Forever' kwam in 2013 uit. Zijn muziek spreekt de hoop uit dat er iemand is die zich in zijn muziek thuis voelt en er liefde, hoop en geluk in vindt. 

Nathan heeft met artiesten als Rend Collective, Phil Wickham en Martin Smith getourd en staat inmiddels zelf voor het grote publiek.  

Nathans muziek luisteren? Dat kan hier

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...