Christelijke vakanties en conferenties
dikke test

Meer informatie

Hungry Men Weekend

Datum: vrijdag 24 mei t/m zondag 26 mei
Boek nu!

Hungry Men organiseert van vrijdag 24 mei 19.30u t/m zondag 26 mei 13.30u een nieuw Hungry Men Weekend. Tijdens dit weekend gaan we samen op zoek naar een diepere relatie met God. Met mooie overdenkingen van Willem Tukker en van gastspreker Bernd Jan Gosseling. Ook Betteld eigenaar Gerhard Hobelman komt vertellen over zijn passie. En onder muzikale begeleiding gaan we samen God groot maken. Op zaterdag middag zijn er activiteiten zoals vissen, fietsen, wandelen of gewoon lekker rusten en genieten van het samenzijn met mannen. Uiteraard zullen we ook heerlijk met elkaar eten en een bbq zal zeker niet ontbreken. Kortom een goed gevuld weekend, met lichamelijk en met geestelijke voeding!
 

Praktische informatie

De kosten zijn €90 voor het weekend. Dit is incl. Eten, drinken en overnachten. Excl. vervoer. Natuurlijk helpen we iedereen om eventueel te carpoolen.
Lijkt het je gaaf om met mannen samen een weekend op te trekken. Ben je toe aan een nieuwe start met God, of wil je juist meer met Hem wandelen? Geef je dan hier op!
 

Over Hungry Men

Hungry Men is in 2018 opgericht en is voor mannen die hongerig zijn naar een leven met God en daarnaast ook van lekker eten houden! Hungry Men wil mannen bemoedigen en laten opstaan in Gods kracht en anderzijds om mannen die God nog niet persoonlijk kennen Hem te leren kennen.

Door middel van verschillende evenementen willen we zoveel mogelijk mannen bereiken, uit welke kerk je ook komt, of als je niet naar de kerk gaat. Iedereen is welkom! Tijdens de evenementen gaan we uiteraard heerlijk eten met elkaar en er zullen sprekers zijn die aan de hand van pakkende thema’s zullen spreken uit de Bijbel, waarbij er ook ruimte is om dit met elkaar te bespreken.

Hungry Men is opgericht door Nico, Nino en Willem. Alle 3 hebben we een passie voor God en het verspreiden van het evangelie. We zien ons niet als straat evangelisten, maar we hebben alle 3 verschillende passies die heel mooi samen komen in Hungry Men. Bij Nino is dat koken voor mensen. Bij Nico is dat organiseren. En bij Willem is dat spreken. Uiteindelijk hebben we dit gecombineerd en voelen we ons geroepen door God om deze mannenbeweging op te zetten.

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...