Christelijke vakanties en conferenties
dikke test

Meer informatie

Messiaanse Sjavoe'ot Conferentie

Datum: vrijdag 7 juni t/m maandag 10 juni
Ook dit jaar organiseert 119 Ministries Nederland een conferentie in het weekend van Sjavoe'ot, van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni 2019. Tijdens deze conferentie is er gelegenheid om gelijkgezinden te ontmoeten en JHWH groot te maken in gebed, zang en verwondering over Zijn Woord onder andere door diepgaande Bijbelstudies die worden gegeven door Wiljo Beerens en Fred Jacobs.
 

Sprekers 

Wiljo Beerens had huwelijksproblemen en levensvragen. Zijn zoektocht, die onder andere voert langs house party's, neuro-linguïstisch programmeren en hypnotherapie, wordt uiteindelijk een ontdekkingsreis in het Woord van God
In de jaren na zijn bekering leerde Wiljo de Eeuwige steeds beter kennen als een liefdevolle zorgzame en perfecte Vader.
Ongeveer 5 jaar geleden ontdekte hij dat Torah nog geldig is. Daarnaast heeft hij ontdekt hoe belangrijk het is om vanuit een hart dat ontdaan is van oneffenheden, een hart dat rein is, te wandelen in Torah.
De seminar zal gaan over God beter leren kennen als een liefhebbende perfecte Vader, doordat we ons op de eerste plaats geliefd weten als Zijn kinderen. En dat we vanuit een rein hart leren leven en wandelen in Torah, vanuit een intieme relatie met de Eeuwige,
  
Fred Jacobs
 was in 2011 nog een atheïst die voor eens en voor altijd wilde bewijzen dat God niet bestond door Genesis 1-11 onderuit te halen met wetenschappelijke argumenten. Na intensieve studie van het begin van de Bijbel, verbreedde hij zijn blik naar de rest van Gods Woord, en ontdekte dat Jesjoea de Torah volgde, en zijn volgelingen onderwees hetzelfde te doen. Fred is gepassioneerd om de ontdekkingen die hij doet en heeft gedaan door te geven om anderen daarmee tot zegen te zijn. 

Ook dit jaar verzorgt Trianka & Band de muzikale omlijsting van onze Sjavoe'ot conferentie.

Dit jaar willen meer vorm geven aan het kinderprogramma zodat wij ook onze kinderen tijdens dit weekend iets mee kunnen geven over God, Zijn Woord en Sjavoe’ot. In de ochtend wordt een kinderdienst aangeboden voor kinderen van circa 4-11 jaar. We zullen wat liedjes zingen, er wordt een verhaal verteld en een bijpassende knutsel of opdracht (op leeftijdsniveau) gemaakt.  Ook zorgen we voor wat te drinken en wat fruit, en mochten we nog tijd over hebben gaan we uiteraard nog even spelen! In de middag zal het kinderprogramma bestaan uit een leuke activiteit.
Wanneer we met het kinderprogramma in de speeltuin gaan spelen of een andere buitenactiviteit is zorgen we voor voldoende toezicht op de jongere kinderen zodat de ouders met een gerust gevoel een seminar kunnen volgen.
Voor de middagen hopen wij nog een leuke activiteit aan te kunnen bieden, eventueel aansluitend op de thema's. Wij zullen u voor het weekend nog een e-mail sturen met meer informatie over het verloop en de tijden van de kinderdienst. 
 

Praktische informatie 

Prijzen 

Dit jaar rekenen wij geen conferentiekosten in de hoop daarmee de conferentie voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen die de conferentie bezoekt zal begrijpen dat er de nodige onkosten worden gemaakt (zaalhuur, onkosten organisatie, koffie/thee, etc). Wij vertrouwen erop dat iedereen naar vermogen zal bijdragen in het dekken van de te maken kosten.

Wij moedigen u aan om tijdens de gehele conferentie aanwezig te zijn op De Betteld. Daarvoor zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Via het aanmeldformulier kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Het is belangrijk dat u uw accommodatie zelf regelt. 119 Ministries heeft daarin geen bemiddelende rol. U moet zelf uw ontbijt, lunch en avondeten verzorgen. 


 

 

 

 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...