Meer informatie

Wonder van het Kruis

Datum: vrijdag 19 april t/m zaterdag 20 april
Locatie: Zelhem
Kom ook naar het Wonder van het Kruis Weekend op De Betteld op 19 en 20 april. 

Duizenden mensen zijn diep geraakt door het boek ‘Het wonder van het kruis’ en daarom organiseert Vrij Zijn dit jaar weer opnieuw deze unieke Paasconferentie rondom de laatste 18 uur van Jezus.

Deze conferentie is meer dan een conferentie. Het is een levensveranderende ervaring. Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide. Een multimediale reis. De zeven keer dat Jezus gebloed heeft vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Ontdek dat God de regie van Golgotha volledig in handen had. Laat je meenemen naar ‘de laatste 18 uur’ zoals je het nog nooit gehoord hebt.
We verwachten dat God op een bijzondere manier in ons midden zal zijn, om ons te vergeven, te reinigen, te verlossen, te genezen, te bevrijden en te verzoenen, om een heel nieuw leven in Christus te leiden. Nooit zul je Gods liefde sterker ervaren dan aan de voet van het kruis. Aan het kruis wordt de grootheid van God zichtbaar. Neem je vrienden mee en ontdek wat het wonder van het kruis in zijn volheid ons te zeggen heeft.

Prijzen
 

Overige informatie

Deze conferentie wordt gehouden door Stichting Vrij Zijn van Wilkin van de Kamp.
Kosten: Het Wonder van het Kruis weekend is gratis (inclusief koffie/thee en lunches).
Catering kunt u vanaf nu alleen nog bij de receptie boeken, bij aankomst, zolang de voorraad strekt. Wij hebben nog enkele kampeerplekken beschikbaar, bij interesse kunt u hiervoor contact opnemen met de receptie.

 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...