• Christelijke vakanties en conferenties
  • Contact

Organisaties

Organisaties

De Betteld is een groep van conferentiecentra en groepsaccommodaties en deze bieden vanaf de zomervakantie mogelijkheden voor conferenties en groepen. De Betteld in Zelhem kan in haar grote zaal groepen bedienen onder het huidige anderhalve meter regime tot 400 personen. De Betteld Groep kan daarbij de organisatoren ontlasten met een uiterst compleet ontzorgingspakket. 

Informatie aanvragen


De Betteld en corona

We leven in hele bijzondere tijden waarbij heel veel dingen slechts mogelijk zijn in beperkte mate. Tijdens de lock down van maart t/m juni waren er bij de Betteld Groep nauwelijks tot geen conferenties en groepen. Tijdens de zomer mocht het vakantiepark in Zelhem en Cadzand weer open en was het daar de drukste zomer ooit. De zomer is zonder besmettingen of incidenten verlopen en De Betteld in Zelhem heeft enorm veel ervaring opgedaan met meetings in een “anderhalve meter samenleving”.


Download de brochure


Mogelijkheden per vestiging

De capaciteit van een vestiging in Zelhem, Amerongen, Doorn of bij Brussel hangt ondermeer af of het gaat om gezinnen of individuen, in dat laatste geval is het wat minder. Cadzand gaat nu beginnen aan de bouw van een compleet nieuw vakantiepark en conferentiecentrum. Daar zijn tijdelijk geen mogelijkheden, maar u kunt er wel een prachtig Beach House of een villa kopen vlak bij het strand.

Hieronder kunt zien wat er mogelijk is per vestiging*:

Zelhem

Meetings tot 400 personen
Catering
Overnachting (op aanvraag en afhankelijk van periode)

Amerongen

Meetings tot 40 personen
Overnachting
 

Doorn Het Brandpunt

Meetings tot 80 personen
Catering
Overnachting

Limauges - België

Meetings tot 100 personen
Catering
Overnachting

*Deze cijfers zijn gebaseerd op huishoudens en niet op individuen. Dit betekent dat wanneer er losse bezoekers komen, er minder mensen in 1 zaal passen. Dit geldt ook voor slaapkamers. 

Wat kan De Betteld u bieden als organisator van een evenement, congres of conferentie?*
  • Meerdere zalen met o.a. de Ichtuszaal met een vloeroppervlakte van 1700 m², maar ook kleine zalen perfect voor seminars. 
  • Verblijf zoals chalets, stacaravans, glamping- en safaritenten, tipidorp, hostell en kamperen, of luxe hotelkamers. 
  • Geluid, licht en beamers
  • Videostreaming met een 4-camera regieset en zo u wenst beelden op de zijbeamers.
  • Inschrijving en financiële afhandeling, inclusief het produceren van badges.
  • Full catering en verzorging zoals de koffiemomenten e.d. 
  • Zo nodig transport van en naar stations en vliegvelden.
  • Protocollen rondom de corona regels.
*Dit is een samenvatting van de mogelijkheden van de verschillende locaties. Informeer via onderstaande knop naar de exacte mogelijkheden per vestiging.

Mocht u interesse hebben om een weekend, een midweek of een week te beleggen? Vul dan het aanvraagformulier in via onderstaande knop. 

Informatie aanvragen
Uw criteria wordt gewijzigd...