Keuze uit diverse zalen

Ideaal voor grote én kleine groepen
Conferentiecentrum de Betteld heeft diverse multifunctionele zalen. De Betteld heeft vertrekken voor grote en kleinere groepen (30 - 2500 mensen). Kiest u voor één zaal? Óf vindt u het praktisch om meerdere vertrekken te gebruiken? Het ene onderkomen gebruikt u voor de kinderen of workshops, en de andere voor een gezellige samenkomst. Er is van alles mogelijk.

 

Ichtuszaal

De Ichtuszaal is de grootste zaal van conferentiecentrum de Betteld. Gebruikt u de volledige zaal, of maakt u met tussenwanden liever een knussere ruimte? Er is veel mogelijk. 

De Ichtuszaal heeft aan de ingang een informatiebalie en toiletten. Achterin de zaal zijn diverse vip-ruimten met douche- en wasgelegenheid.


-Grootte: 48 x 36 meter
-Aantal personen: ruim 1800


 

Ark

De Ark is een gezellige zaal met schuinlopend plafond met dwarsbalken. De muren worden opgevrolijkt met sfeervolle schilderijen en er ligt een warmhouten vloer. Congreszaal De Ark heeft diverse audio- en videomogelijkheden en is voorzien van een verhoogd podium.

Het is mogelijk de zaal te verdelen met tussenwanden. Of gebruikt u de zaal liever als één ruimte?


-Grootte: 19 x 16 meter
-Aantal personen: max. 350

 

Schaapskooi


De Schaapskooi is zeer geschikt voor workshops, kinderopvang en andere activiteiten voor kleine groepen. Met vloerbedekkking en spreekstoel. Handig: de Schaapskooi grenst direct aan de Ark. 

-Grootte: 10 x 6 meter
-Aantal personen: max. 60

Eetzaal

In de eetzaal kan uw groep eten, relaxen en samen genieten. De opstelling kan worden aangepast voor bijeenkomsten met overheadprojector. Het café en de eetzaal zijn gescheiden door een geluidsdichte schuifwand. Daarom is het ook mogelijk van deze zalen één grote ruimte te maken.


-Grootte: 10 x 13 meter
-Aantal personen: max. 100

Café

Het café leent zich uitstekend voor vergaderingen of workshops. De keuken ligt aan deze zaal vast waardoor u makkelijk een hapje en drankje aan uw gasten serveert.
Grootte: 10 x 14 meter
Aantal personen: max. 100

 

Bovenzaal

De Bovenzaal is een mooie plek voor uw vergadering, workshop of seminar. De zaal is uniek door het hoge plafond, mooie houten vloer en gezellige details.

De Bovenzaal heeft een directe verbinding met de keuken via een eetlift. Handig als u koffie wilt serveren, of samen met uw gasten wilt dineren.Grootte: 
18 x 9 meter
Aantal personen: max. 150

Gebedshuis

Het gebedshuis is een mooie uitvalsbasis voor rust of extra ruimte. Vaak worden hier workshops gehouden, of gebruiken leiders deze rustige plek om zich terug te trekken. Het huis ligt op steenworp afstand van de andere zalen. Geregeld wordt het gebedshuis ook gebruikt voor kinderopvang.


Aantal personen: max 30. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...