Afwisselend zomer programma

Sprekers

Mini-DTS

ma 20 aug. t/m do 23 aug.Volg deze zomer op de Betteld deze mini-discipelschapstraining (mini-DTS) van Jeugd met een Opdracht.

Vakantie met Jeugd met een Opdracht

ma 20 aug. t/m do 23 aug.Dit wordt een geweldige vakantieweek voor het hele gezin. Leer deze week van Carl Tinnion (UK).

Israël Weekend

ma 27 aug. t/m vr 31 aug.Israël: back to the roots Tijdens deze interessante Israël Midweek verdiept u zich als christen in de roots van het geloof: Israël.

Hemeltijd

vr 21 sep. t/m zo 23 sep.Elisa Krijgsman Hemeltijd is een weekend georganiseerd door muzikant Elisa Krijgsman. Elisa is beroepsmuzikant en bekend van liederen van Opwekking.

Worship

Sarah Ben Hamida leidt al enkele jaren de aanbidding tijdens de worship op de Betteld. Al is ze jong, ze heeft al een prachtige cv. Op Soul Survivor was ze aanbiddingsleider en ook heeft ze in 2016 haar eerste EP 'Awake' uitgebracht.

Haar inspiratiebronnen zijn Jesus Culture en Bethel Music. Samen met andere bandleden gaat zij je deze zomer voor in worship. Kom je ook deze zomer God groot maken met Sarah en band? 

Jeugd

Royal Adventure is een te gek vakantieprogramma voor tieners (12 - 17 jaar) met veel fun, friendship en awesome sprekers.

Deze week is de beste investering in je vakantie, want hier kun je God ontmoeten en geestelijk groeien. Vol sportieve uitdagingen, battles, workshops en meetings met intieme aanbidding en uitdagende sprekers.
 
Klik voor meer informatie Royal Adventure

Kinderen

Kinderen houden van actie, avontuur en plezier. Van samen spelen, optrekken, samen ontdekken en ervaren hoe bijzonder God is. En dat vind je bij de kinderclub MEGAKIDS (afkorting van: Met elkaar God Aanbidden)

MEGAKIDS= Elke ochtend een wervelend programma met kids praise, een spannend bijbelverhaal, een leuke verwerking, een cool spel en samen bidden. 

Klik voor meer informatie MEGAKIDS

Sp​ort

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook goed voor je ziel. Met sport zet je de tijd even stil, en ben je even lekker fysiek bezig. Het is gezellig, je ontmoet anderen en het ontspant.  

De Betteld heeft een groot sportveld waar in de zomer heel wat sportactiviteiten worden gehouden. Voetbal, volleybal en buksschieten, het kan allemaal op vakantiepark de Betteld. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...