Afwisselend programma

Sprekers

Meivakantie

John en Tamara Meijerink spreken in de meivakantie over 'Gezinnen en Generaties'. Beiden geven voor Youth with a Mission (YWAM) in binnen- en buitenland onderwijs over dit onderwerp. 

Jeugdspreker

Albert van der Heide spreekt deze meivakantie met de jeugd over #DISCOVER. Ontdek samen wie God is en wie jij bent. En ook: niets is onmogelijk voor wie gelooft.

Pinksteren

Tijdens deze Pinksteren geniet u van een lang weekend op christelijke camping de Betteld met Bijbelstudies van Aart Haverkamp

Zomerse Midweek

Geniet van 2 - 6 juli, buiten de schoolvakantie, van de rust op de Betteld. Deze week leerzame Bijbelstudies van Piet Passchier. Thema: De Hebreeënbrief. 

Worship

Sarah Ben Hamida leidt al enkele jaren de aanbidding tijdens de worship op de Betteld. Al is ze jong, ze heeft al een prachtige cv. Op Soul Survivor was ze aanbiddingsleider en ook heeft ze in 2016 haar eerste EP 'Awake' uitgebracht.

Haar inspiratiebronnen zijn Jesus Culture en Bethel Music. Samen met andere bandleden gaat zij je deze zomer voor in worship. Kom je ook deze zomer God groot maken met Sarah en band? 

Jeugd

Royal Adventure is een te gek vakantieprogramma voor tieners (12 - 17 jaar) met veel fun, friendship en awesome sprekers.

Deze week is de beste investering in je vakantie, want hier kun je God ontmoeten en geestelijk groeien. Vol sportieve uitdagingen, battles, workshops en meetings met intieme aanbidding en uitdagende sprekers.
 
Klik voor meer informatie Royal Adventure

Kinderen

Kinderen houden van actie, avontuur en plezier. Van samen spelen, optrekken, samen ontdekken en ervaren hoe bijzonder God is. En dat vind je bij de kinderclub MEGAKIDS (afkorting van: Met elkaar God Aanbidden)

MEGAKIDS= Elke ochtend een wervelend programma met kids praise, een spannend bijbelverhaal, een leuke verwerking, een cool spel en samen bidden. 

Klik voor meer informatie MEGAKIDS

Sp‚Äčort

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook goed voor je ziel. Met sport zet je de tijd even stil, en ben je even lekker fysiek bezig. Het is gezellig, je ontmoet anderen en het ontspant.  

De Betteld heeft een groot sportveld waar in de zomer heel wat sportactiviteiten worden gehouden. Voetbal, volleybal en buksschieten, het kan allemaal op vakantiepark de Betteld. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...