Meer informatie

Mini-discipelschapstraining JmeO Kingdom lifestyle

Datum: maandag 20 augustus t/m donderdag 23 augustus
Volg deze zomer op de Betteld deze mini-discipelschapstraining (mini-DTS) van Jeugd met een Opdracht. Vier dagen lang ga je groeien in je persoonlijke relatie met God en ontdek je welke rol jij in Gods missie hebt. Je verdiept je in wat het koninkrijk van Jezus inhoudt en hoe jij dit koninkrijk op deze wereld mag brengen.

Naast de lessen over Kingdom lifestyle is er ook tijd voor aanbidding, gebed, het praktisch leren toepassen wat je geleerd hebt en ontspanning. Het motto van organisator Jeugd met een Opdracht is ‘God kennen en Hem bekend maken’.  

Deze week slaap je in de herberg. Maaltijden worden voor je geregeld. Kampeerders op de camping mogen zich ook voor deze mini-DTS opgeven. 

Geniet deze dagen van spreker Carl Tinnion (Engeland). Hij is de leider van Jeugd met een Opdracht Europa en zijn passie is christenen aan te sporen deze maatschappij te beïnvloeden door God bekend te maken in de vele terreinen van de samenleving. Zijn verfrissende blik op ons christelijk geloof zet je aan het denken en geeft je nieuwe visie om in overgave voor Gods Koninkrijk te leven.

Carl wil dat God zichtbaar wordt in onderwijs, media, gezinnen, economie, kunst en nog veel meer. Hij een kunstenaar, een creatieveling en een geweldige spreker.

​Deze mini-DTS is open voor iedereen van 18 jaar en ouder. Zowel singles als echtparen zijn van harte welkom.
U kunt ook als vakantie gast meedoen aan de mini-DTS. 

Prijzen

Deelname All In : € 199 p.p. Dit is inclusief slaapplek in de herberg en catering.
Deelname Vakantie gast: €59 p.p. Dit is alleen het les geld. Er is een optie om catering erbij te boeken. 


 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...