Meer informatie

Herfstvakantie met Friends Ministry Fellowship (FMF)

Datum: zondag 21 oktober t/m donderdag 25 oktober
Locatie: Zelhem

programmablad

 

De zomer is net voorbij, maar op De Betteld in Zelhem wordt alweer druk gewerkt aan de komende weken: de herfst. Want ook dan is er weer een goed gevuld programma op het vakantiepark in de Achterhoek in de week van 21 oktober tot en met 25 oktober. Deze keer met een gastorganisator. Friends for Ministries in Fellowship (FMF) en De Betteld bundelen hun krachten om een zeer geslaagde herfstweek te organiseren. Een week vol activiteiten, goede en enthousiaste sprekers en het tienerprogramma Royal Adventure.

Deze week werkt De Betteld dus samen met FMF. Friends for Ministries in Fellowship (FMF) is een autonome afdeling van de stichting “Hij Leeft Zending” en is een fellowship voor leiders op basis van onderlinge vriendschap, erkenning en relatie. Gezien het feit dat veel leiders alleen staan, is FMF opgericht als fellowship met als uitgangspunt dienen en dienstbaar zijn. Hun verlangen is dat bedieningen bij elkaar worden gebracht. 

Er is in de FMF-week zeer veel te doen. Elke ochtend is er een kinderanimatieprogramma waar de kleintjes God leren kennen op een speelse manier. Er zijn workshops om te volgen en je kunt meedoen aan sport en spel in de middagen. En dan is er natuurlijk nog het hoofdprogramma van de FMF-week. Sprekers Karim Landoulsi en Hans Tims verzorgen de bijbelstudies die elke ochtend plaatsvinden. Dinsdag is er een concert en woensdagavond de finale van Talent voor de Koning. U kunt verblijven op het park zelf, in een chalet, kampeerplek of stacaravan. Boeken kan via betteld.nl.
 
Wie is Karim? Karim Landoulsi is een zeer enthousiaste en dynamische spreker die zeer geliefd is bij de jeugd. Hij verzorgt dan ook de jeugdstudies voor Royal Adventure tijdens de FMF-week. Karim is gedeeltelijk van Tunesische afkomst en is getrouwd met Angela. Hij is oudste van een gemeente in Den Bosch en betrokken in de jongerenhulpverlening. Karim is tevens betrokken bij de jeugd via FMF wat hem voor deze FMF-week de meest geschikte jeugdspreker maakt.
 
En dan is er de jeugd. Zij kunnen weer deelnemen aan het programma Royal Adventure (RA), van Royal Mission. RA is een volledig verzorgd programma met twee richtingen: track grow voor de tieners van 11-15 jaar en track build voor de 16-19 jarigen. Het is een week vol aanbiddingen, spellen, sport en gezelligheid. Tijdens zo’n week van RA verzorgt een speciale jeugdspreker de jongerenbijbelstudies en deze keer is dat Karim. Jongeren kunnen zelf komen, met vrienden of met hun hele jeugdgroep. Overnachten kan in de Herberg of bij je ouders op de camping.
 
Maar er is in de week van FMF meer te doen dan Royal Adventure en bijbelstudies bezoeken. Op woensdagavond vindt de zinderende finale van Talent voor de Koning plaats. De hele zomer lang hebben kinderen en tieners de talenten de zij hebben gekregen laten zien. Elke ronde werd een winnaar gekozen en zij mogen in de herfstweek nog een keer schitteren op het podium om de titel in de wacht te slepen.
 

Programma

Zondagavond:
- Gezins- en openingdienst 19:00

Maandag:
- Bijbelstudie door Karim Landoulsi 10:00

Dinsdag:
- Concert van Julian Goedhart & Band

Woensdag:
- Bijbelstudie door Karim Landoulsie 10:00
- Finale Talent voor de Koning 20:30

Donderdag:
- Slotfeest 19:00

 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...