Meer informatie

Vakantie met Open Doors

Datum: zondag 29 juli t/m zaterdag 4 augustus

Dit wordt een geweldige vakantieweek voor het hele gezin. Leer deze week van Wieger Sikkema. Hij verzorgt bijna dagelijks de Bijbelstudies voor volwassenen. Thema: Jezus Volgen.

Kinderen zingen, knutselen en spelen dagelijks bij het christelijke animatieprogramma MEGAKIDS. Elke morgen een heerlijk feest.

Natuurlijk ook veel: sport, workshops, film, fun, zwembad en nog veel meer. Binnenkort vindt u hier het voorlopige programma.
 

Achtergrond spreker

Spreker voor de volwassenen deze week is Wieger Sikkema (51). Wieger is getrouwd met Marja en vader van 5 kinderen. Hij spreekt deze vakantieweek over de vervolgde kerk. Wieger is sinds 1998 als voorganger werkzaam geweest in diverse kerkelijke gemeenten en is nu actief voorganger in de evangelische gemeente Berea Noord in Apeldoorn. Verder is hij interim-voorganger in de Baptistengemeente Meppel.

Wieger vertelt over het thema 'Jezus Volgen' het volgende: 

'Al heel lang voel ik verbondenheid met de vervolgde kerk. Vanuit die verbondenheid heb ik de kans gekregen om verschillende keren naar een land te reizen waar christenen worden vervolgd om daar voorgangers en kerkelijk werkers te bemoedigen en toe te rusten. Die reizen waren ervaringen van wederzijdse bemoediging. De vervolgde kerk heeft u nodig en u hen. Daarnaast ben ik drie keer mee geweest met een Muskathlon voor Open Doors, twee keer als geestelijk leider van de reis. Ik zie er naar uit om in het licht van de vervolgde kerk samen na te denken over het volgen van Jezus.’

Tieners

Tieners (12 - 18 jaar) gaan deze week naar hun eigen programma Royal Adventure. Deze week is speciaal voor hen spreker Christian Tan uitgenodigd. 


Deze vakantieweek wordt het programma samengesteld door Open Doors in samenwerking met de Betteld.


Boek nu uw vakantie

 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...