Meer informatie

Vakantie met Eddie Bakker

Datum: zaterdag 21 juli t/m zaterdag 28 juli

Dit wordt een geweldige vakantieweek voor het hele gezin. Leer deze week van Eddie Bakker. Hij verzorgt bijna dagelijks de Bijbelstudies voor volwassenen. 

Kinderen zingen, knutselen en spelen dagelijks bij het christelijke animatieprogramma MEGAKIDS. Elke morgen een heerlijk feest.

Natuurlijk ook veel: sport, workshops, film, fun, zwembad en nog veel meer. Binnenkort vindt u hier het voorlopige programma.
 

Jongerenvakantie Royal Adventure

Tieners (12- 18 jaar) vinden elkaar bij het afwisselende programma Royal Adventure. Speciaal voor hen is jongerenspreker Martin Koornstra uitgenodigd. 

Vanaf 14 jaar verblijf je in de gezellige jeugdherberg. Of meld je aan voor just program, en eet en slaap bij je ouders op de camping.
 

Meer uitdaging (18+)

Ben je 18+ en ben je op zoek naar wat meer uitdaging tijdens je vakantie? Geef je dan op als leider van Royal Adventure. Met een fikse korting heb jij de vakantie van je leven, en leer je ook nog eens je talenten ontwikkelen. Je draait verder gewoon mee met het programma van RA.


Boek uw vakantie
 

Prijzen

De Bijbelstudies van Eddie Bakker volgt u gratis. Voor andere programma-onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...