Christelijke vakanties en conferenties
dikke test

Meer informatie

FamilieFestijn - Meivakantie

Datum: maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei

Programma


Deze meivakantie kom je naar de Betteld met het hele gezin en doe je mee met het FamilieFestijn! Een super gezellige, volle, sportieve, leuke en leerzame week voor het hele gezin. Voor iedereen zijn er leerzame en leuke workshops en activiteiten, voor de kleinste kinderen tot de ouders, of juist voor het hele gezin! Het Timmerdorp is terug, net als het springkussen. Genoeg te doen dus!

En er is dit jaar nog iets extra's! Herman Boon verzorgt deze gezellige familieweek! Hij zal de bijbelstudies leiden. De bijbelschool De Katapult verzorgt het kinderwerk onder leiding van Herman Boon en zijn vrouw Jenny. 

Meedoen met de workshops en activiteiten? Je kunt kiezen uit 2 opties: 

1. Je koopt een All-In kaart voor 1 kind voor €20,- waarbij 1 volwassene gratis mee mag. Jullie krijgen allebei een polsbandje waarmee je toegang krijgt tot álle activeiten, workshops en concerten. Zijn jullie met meer dan 2 kinderen in één gezin? Dan mag jullie 3e kind voor €15,- meedoen! Kinderen van 3 - 5 jaar en een extra volwassene kunnen een bandje voor €7,50 kopen. 

2. Liever niet met alle activiteiten meedoen? Je kunt ook een strippenkaart van 20 strippen kopen voor €20,-. Bij elke activiteit, workshop of concert staat vermeld hoeveel strippen het kost. 

Wil je bericht ontvangen wanneer er nieuwe informatie in deze agenda staat? Meldt je dan snel aan voor ons Facebook Event - Meivakantie, zet jezelf op 'geïnteresseerd' of 'gaan' en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...