• Christelijke vakanties en conferenties
  • Contact

Investeren

Investeren

Investeren in recreatievastgoed

Met een vast rentepercentage en 1e hypotheekrecht


Mijn naam is Gerhard Hobelman (63). Ik ben algemeen directeur van de Betteld Groep. De Betteld is in 1972 klein begonnen vanuit een boerderij en heeft nu vijf vestigingen in Zelhem, Amerongen, Doorn, Cadzand en bij Brussel in België. Het moederbedrijf in Zelhem heeft gemiddeld zo’n 150.000 overnachtingen. De Betteld biedt recreatie, conferenties en groepsaccommodaties vanuit een christelijke identiteit. 

De exploitaties van alle vijf vestigingen zijn positief. Uiteraard is 2020 een bizar jaar door de crisis, maar op dit moment zijn er geen vestigingen in gevaar door corona. Banken doen in de huidige fase uiterst weinig voor bedrijven. Zowel Zelhem als Cadzand zijn gefinancierd door particuliere financiers.


Waarom investeren in de Betteld Groep?

Banken geven geen rente op uw spaargeld, sterker nog, men moet betalen om geld bij de banken te mogen onderbrengen. Daarom is de tijd rijp om geld verstandiger weg te zetten. Recreatie Vastgoed is daarbij een hele goede optie. In Cadzand verkopen we 60 vakantiewoningen met het perceel grond er bij. U vindt hier meer informatie over Groen Aan Zee.

Naast het investeren in een vakantiewoning, zijn we als Betteld Groep ook op zoek naar investeerders in vakantieparken als geheel of projectmatig. We willen graag onderzoeken welke mensen interesse zouden kunnen hebben in een belegging tegen de volgende condities:
  • Vaste rente van 3% per jaar.
  • Eerste hypotheekrecht met de groep beleggers
  • Minimale inleg € 100.000,- 
  • Inzage in taxatie en businessplan
Zaken die wellicht in de toekomst aan de orde komen zouden kunnen zijn: 
  1. Negen hectare recreatiepark in Cadzand.
  2. Senioren en zorgproject te Zelhem met mindervaliden chalets.
  3. Indoor speelparadijs
  4. Aankoop nieuwe vestigingen in het buitenland


Wilt u meer weten?

In deze fase zijn we eerst bezig met een onderzoek om te zien wie hier eventueel interesse in heeft. We horen graag of u begin 2021 meer informatie zou willen ontvangen. Vragen wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen. Op die manier kunnen we u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van nieuwe en interessante projecten. 

Uitziend naar uw reactie,
Gerhard Hobelman. 
T:  0314-627200 

Heeft u interesse in investeren in de Betteld Group?

Laat uw gegevens achter, dan houden wij u op de hoogte!

 
Uw criteria wordt gewijzigd...