De accommodatie


In de grote zaal staat voldoende meubilair voor elke mogelijke opstelling; van knus en gezellig tot zakelijk en functioneel.
De grote ronde open haard zorgt naast de centrale verwarming voor voldoende warmte, gezelligheid en sfeer.
In de grote zaal hangen ook een beamer en projectiescherm voor uw presentatie, een film of online spel.

Direct naast de grote zaal vindt u de keuken welke compleet is ingericht met groot werkblad, een zes-pits gasfornuis, een vaatwasmachine, een heteluchtoven, voldoende koel- en vriescapaciteit en voldoende servies en bestek voor circa 80 personen.

Klik hier voor een complete inventarislijst.

In beide gangen (links en rechts van de grote zaal) vindt u de 4-persoons slaapkamers en sanitaire ruimtes.
De slaapkamers hebben allen 2 vaste stapelbedden waarvan het bovenbed omhoog kan worden geklapt, een wastafel met koud en warm water en een klein bureau. De bedden zijn allemaal voorzien van een dekbed en een kussen.
De sanitaire ruimtes zijn schoon, basic en bieden voldoende ruimte voor onze gasten.

Aan het einde van de linker gang vindt u een kleine zaal voor bv een workshop, het bekijken van een film of voor wanneer men uiteengaat in kleinere (gespreks)groepen. Ook in deze zaal hangen een beamer en een projectiescherm.
De capaciteit van deze zaal is circa 40 personen.

Aan het einde van de rechter gang vindt u nog een klein zaaltje om te chillen, te gebruiken als workshopruimte, om een gebedsruimte van te maken etc. De capaciteit van dit zaaltje is circa 10-15 personen.

Fotogalerij

Uw criteria wordt gewijzigd...