Vacatures

Kinderwerker MEGAKIDS


Leuk dat je wilt meehelpen als kinderwerker op christelijke camping de Betteld.

Samen met jou gaan we een uitdaging aan vol actie, avontuur en plezier. Maar MEGAKIDS is meer dan dat. We gaan een week lang samen spelen, samen optrekken en ervaren hoe bijzonder God is.

Tijdens je werk maak je deel uit van ons fantastische team. Je ontvangt coaching van het Royal Mission team. Als medewerker krijg je voor maar € 60,- per week kost en inwoning op de Betteld en beleef je een fantastische tijd waarin je veel kunt leren. 

Je kunt kiezen uit de volgende weken:

 
 

Deelname als medewerker is € 60,- inclusief eten en slapen in de jeugdherberg. Als je bij je ouders in een tent verblijft, en dus je eigen onderkomen en eten regelt, kun je je GRATIS als medewerker aanmelden.

Je moet 14 jaar of ouder zijn bij begeleiding van groep 1 + 2 en 16 jaar of ouder bij begeleiding van groep 3 - 8!

Scroll naar beneden voor meer info.


MEGAKIDS is de kinderclub van De Betteld voor kinderen van groep 1 t/m 8. We zijn niet aan het babysitten, we geloven dat God levens verandert. Breng de kids nu bij Jezus, dan kan Hij hun hele leven bepalen. Wij willen kinderen helpen een discipel van Jezus te worden door een indrukwekkend, inspirerend en innoverend kinderwerk.


Werkzaamheden

Kinderen zijn heel belangrijk in Gods ogen, Hij plaatst ze centraal, ze horen er helemaal bij. Dit willen wij op verschillende manieren in de praktijk brengen. Een ieder kan zijn of haar talent gebruiken. Waar zou je mee willen helpen?

KidsPraise

Het KidsPraiseteam begeleidt alle meetings met zangleider, zangers en band- Je oefent met elkaar voor en tijdens de week.

Bidder


Je doet de hele week voorbede voor alle activiteiten, leiders en kids, en helpt bij gebedsmomenten.
Helper

Je helpt en begeleidt kinderen, beantwoordt vragen, helpt praktisch.

Verteller/toneelspeler

Je vertelt een verhaal of doet een sketch tijdens de meetings. Spelleider

Deze persoon leidt de spelletjes tijdens de week.

Geluid en projectie

Je bent verantwoordelijk voor beeld, licht en geluid. Je bedient de laptop en het mengpaneel, maakt foto´s en filmt.

Weekschema

Kinderclub voor alle kids van groep 1 en 2
10.00 – 11.30 uur De Schaapskooi
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Kinderclub voor alle kids van groep 3 t/m 8
10.00 – 11.30 uur De Ark
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Elke ochtend een wervelend programma met Kids Praise, een spannend Bijbelverhaal, een leuke verwerking, een cool spel en samen bidden.

Als team kom je elke doordeweekse dag van 8.45 uur- 9.15 uur bij elkaar voor bidstond, van 9.30 uur – 11.30 uur voor MEGAKIDS en van 11.45 uur – 12.15 uur voor nabespreking.

Om je goed voor te bereiden op wat er van je verwacht wordt hebben we een eerste meeting met elkaar op zondag om 15.00 uur in de Ark.


Verblijf en maaltijden

Bij de opgave kun je kiezen of je in de herberg wilt verblijven of dat je bij je ouders eet en slaapt. Mocht je in de herberg verblijven, dan kun je op zaterdag vanaf 15.00 uur inchecken. Neem zelf lakens en handdoeken mee of huur deze bij de receptie.

 Je ligt op de kamer bij andere vrijwilligers van De Betteld. Je mag mee eten van zaterdag diner t/m zaterdag ontbijt. De zaterdag dat je naar huis gaat moet je de sleutel vóór 10.00 uur inleveren bij de receptie.

Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met Martijn van Waardenberg, telefoon 0314-627200

Uw Webmaster  |  Feedback

Vacatures

Vacatures De Betteld vakanties zelhem