Alleen vakanties

Uw Webmaster  |  Feedback

Alleen vakanties

Dit jaar organiseert FMF voor het eerst de FMF Familie Herfstweek hier op de Betteld. U bent daarbij van harte uitgenodigd. FMF staat voor “Friends for Ministries in Fellowship”.

Bij FMF zijn 160 gemeenteleiders aangesloten. Dit netwerk heeft een aantal specifieke afdelingen zoals FMF Worship, FMF Youth en FMF Women.

De Betteld werkt in de vakantieweken samen met allerlei organisaties en netwerken. In deze herfstweek is dat FMF. 

U ontmoet elkaar deze week rond Gods Woord zodat u wordt opgebouwd en zich kunt ontspannen. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen programma.

De jeugd (12 - 18 jaar) kan genieten van het Royal Adventure programma in samenwerking met FMF YOUTH. Karim Landoulsi is een van de sprekers. Royal Adventure is onderdeel van Royal Mission onder leiding van Martin Koornstra.

Voor de kinderen is een speciaal kinderprogramma.

Volwassenen genieten deze week van allemaal bekende sprekers uit het FMF Netwerk zoals Arno van der Knaap, Coen van Dalen en landelijk leider van FMF Hans Tims.

De FMF Worship band leidt deze hele week de aanbidding.

Lineke Blijdorp verzorgt voor vrouwen een speciale seminar. Lineke is een gerespecteerde juriste en geeft leiding aan FMF Women.

Leen Koster staat bekend als de gospelversie van Marco Borsato en verzorgt een avondvullend concert met zijn kunstige levensliederen. 

Gezinnen, jongeren en jeugdgroepen zijn welkom. U kunt kamperen of verblijven in een chalet of stacaravan. Zelfstandige jeugd kan verblijven in de Witte herberg.  

Tieners beleven deze herfst een fantastische tijd bij Royal Adventure met als klapper op de vuurpijl Karim Landoulsi als jongerenspreker. GEEF JE NU OP

 

 

Alleen vakanties Vakanties agenda De Betteld vakanties zelhem