Vacatures

Stageplek receptie

Zoek je een afwisselende en leerzame stageplek?

Vakantiepark en conferentiecentrum de Betteld is een christelijk park waar jaarlijks duizenden mensen naar toe komen om hun vakantie te vieren of een evenement te bezoeken.

Wij hebben een stageplek op de receptie voor een gemotiveerde, gezellige stagiaire in het najaar/de winter 2017 en voorjaar 2018

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en heb je gevoel voor cijfers? Doe je een relevante opleiding op niveau 3 of 4 op het mbo? Klim dan in de pen, en solliciteer voor deze functie.

Tijdens je stageperiode help je vakantiegangers en bezoekers van conferenties bij vragen, je boekt ze in, je neemt de telefoon aan, verricht diverse administratieve handelingen en doet bijvoorbeeld de postverwerking. Uiteraard helpen we je om alles goed onder de knie te krijgen.

Wil jij tijdens je stage veel leren, afwisselend werk doen én daarbij goede begeleiding krijgen? Neem dan contact op met Annelies Pennings, telefoon 0314-627200 of mail je cv naar annelies.pennings@betteld.nl. Je krijgt snel reactie. Voor meer informatie over ons park kun je deze website bekijken.

Woon je verder weg, dan zijn overnachtingsmogelijkheden op ons park bespreekbaar.

Reactie van Daniël Westerhof die zomer 2016 bij ons heeft gewerkt:

Ik ben Daniël Westerhof, 19 jaar en doe een secretariële opleiding op het Graafschap College in Doetinchem. Ik heb afgelopen zomer stage gelopen op de receptie van vakantiepark De Betteld.

Ik heb hier verschillende werkzaamheden gedaan zoals: reserveringen maken, telefoneren, informatie verstrekken, post verwerken en nog véél meer.

Er heerst een leuke en gezellige sfeer op De Betteld met goede begeleiding en leuke collega’s.

Ik vond het erg leuk om het visitekaartje van De Betteld te zijn, en heb hier enorm veel geleerd en een geweldige tijd gehad!

Ben jij nog op zoek naar een leuke stage? Dan kan ik jou De Betteld zeker aanraden.

Wist je dat onze stages in de omgeving van Hengelo door stagiairs op Stageplaza.nl gemiddeld worden beoordeeld met een 8,3?
Uw Webmaster  |  Feedback

Vacatures

Vacatures De Betteld vakanties zelhem