Vacatures

Stageplek receptie

Zoek je een afwisselende en leerzame stageplek?

Vakantiepark en conferentiecentrum de Betteld is een christelijk park waar jaarlijks duizenden mensen naar toe komen om hun vakantie te vieren of een evenement te bezoeken.

Wij hebben een stageplek op de receptie voor een gemotiveerde, gezellige stagiaire in het voorjaar en zomer 2018

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en heb je gevoel voor cijfers? Doe je een relevante opleiding op niveau 3 of 4 op het mbo? Klim dan in de pen, en solliciteer voor deze functie.

Tijdens je stageperiode help je vakantiegangers en bezoekers van conferenties bij vragen, je boekt ze in, je neemt de telefoon aan, verricht diverse administratieve handelingen en doet bijvoorbeeld de postverwerking. Uiteraard helpen we je om alles goed onder de knie te krijgen.

Wil jij tijdens je stage veel leren, afwisselend werk doen én daarbij goede begeleiding krijgen? Neem dan contact op met Annelies Pennings, telefoon 0314-627200 of mail je cv naar annelies.pennings@betteld.nl. Je krijgt snel reactie. Voor meer informatie over ons park kun je deze website bekijken.

Woon je verder weg, dan zijn overnachtingsmogelijkheden op ons park bespreekbaar.

Reactie van Jeffrey Cornelissen (23) die in het 4e jaar op het Graafschap College stage kwam lopen bij de receptie. Hij volgde het traject 'receptionist':

Vanuit mijn opleiding heb ik een uitzonderlijk leuke stage mogen lopen op de receptie bij vakantiepark de Betteld. Het was een leerzame ervaring, het team is super en staat altijd klaar bij vragen.

Wat een stage bij vakantiepark de Betteld bijzonder maakt, is dat het niet alleen een vakantiepark is. Tussentijds kun je als stagiair te maken krijgen met conferentieperiodes. En dit maakt het werk weer uitdagender en brengt variatie met zich mee. Het kunnen ook internationale conferenties zijn waarbij je vooral Engels zult spreken. Je wordt op alle vlakken uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Ik zou voor de volle 100% deze stageplaats aanraden aan zoekende studenten. Je komt in een geweldig team terecht, je hebt uitdaging in het werk dat je doet en je leert zoveel van de ervaring!

Wist je dat onze stages in de omgeving van Hengelo door stagiairs op Stageplaza.nl gemiddeld worden beoordeeld met een 8,3?
Uw Webmaster  |  Feedback

Vacatures

Vacatures De Betteld vakanties zelhem