5 Vrij Zijn Weekend: Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld

 

Vrij Zijn Weekend

Datum
Actief
vrijdag 27 mei 2011
Eind
zaterdag 28 mei 2011
Wilkin van de Kamp, Martin Koornstra, Willem J. Ouweneel en Jan Pool nodigen je van harte uit samen met vrienden naar dit gratis Vrij Zijn Weekend te komen. Het wordt een weekend vol muziek, dans, aanbidding, ontmoeting, humor, uitdagend Bijbelonderwijs en verrassingen.
KLIK HIER VOOR OPGAVE

God heeft een bijzonder plan voor deze wereld! Ofschoon Hij de zonde nooit heeft gewild, komt Hij toch dóór de zondeval én de verlossing tot een volmaakte wereld. Een uiteindelijke wereld die zelfs zonder de zondeval en de verlossing nooit mogelijk zou zijn geweest. Ontdek het Meesterlijke plan en besef dat God je roept om Jezus te volgen en de boodschap van zijn Koninkrijk te verkondigen. Kom ook naar dit Vrij Zijn Weekend en leer Gods plan, roep, stem en kracht verstaan.

Sprekers

De vierde musketier
Op het laatste Vrij Zijn Weekend hebben we het al bekendgemaakt: er wordt een ‘vierde musketier’ aan het aantal sprekers toegevoegd. We zijn blij en dankbaar dat Jan Pool uit Haarlem ons wil komen versterken. Jan is voorganger van de Shelter in Haarlem en is een zeer transparante, aanstekelijke en humorvolle spreker! Je zult bijzonder van zijn bijdragen gaan genieten.

Martin Koornstra heeft na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als Hoofd Jeugdwerk in de Vrije Baptistengemeente in Drachten samen met zijn vrouw Karin de stichting ‘Royal Mission’ opgericht. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in jeugdkerken, jeugdevents en conferenties.

Wilkin van de Kamp is samen met zijn vrouw Aukje voorganger van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente. Hij is schrijver van verschillende boeken, oprichter van ‘Geboren om vrij te zijn’ en houdt in binnen- en buitenland conferenties over hoe mensen hun vrijheid in Christus kunnen ontvangen.

Prof. dr. Willem J. Ouweneel is gepromoveerd in de biologie, de filosofie en de theologie en is als hoogleraar verbonden aan de Evangelische Theologische Faculteit (Leuven, België) en is oud-docent van de Evangelische Hogeschool en de Evangelisch Theologische Academie. Ook houdt hij preken en Bijbellezingen door het hele land en heeft hij vele boeken op zijn naam staan. 

Muzikale medewerking

Muzikale medewerking zal worden verleend door de Come Together Band. De algehele leiding van het Vrij Zijn Weekend is in handen van Wilkin van de Kamp en het team van de stichting ‘Geboren om vrij te zijn’.

De conferentie inclusief koffie, thee en lunch is geheel gratis. De samenkomsten worden gehouden op vrijdag en zaterdag om 10.00, 13.30, 15.30 en 19.30 uur.

www.bevrijdingspastoraat.nl

Entree
Deze conferentie is geheel gratis inclusief koffie, thee en lunches.

Klik hier voor de prijslijst voor overnachting en/of catering


KLIK HIER VOOR OPGAVE


Vernieuwde catering op De Betteld
De Betteld probeert u steeds beter tegemoet te komen in al uw wensen en heeft daarom haar catering aangepast.
Het is vanaf nu mogelijk om per dag een los ontbijt te bestellen voor € 4,60 per dag. Voor het diner kunt u op vrijdag- en zaterdagavond kiezen tussen een snackbuffet (onbeperkt patat, 2 snacks naar keuze en 1 blikje fris) voor € 6,-, spaghetti met kaas en groente voor € 7,50 of een Chinese rijsttafel (20 gerechten en een ijsje toe) voor € 13,50. U kunt dit al voorafgaand aan de conferentie aangeven op het aanmeldingsformulier.

Op donderdagavond kunt u vanaf 17.30 uur terecht in onze snackbar. Vrijdag en zaterdag zal onze snackbar vanaf 18.15 uur geopend zijn voor uw eigen persoonlijke bestelling.
Locatie
Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld
Plaats
Zelhem
Categorie
Conferentie


 

De Betteld - Christelijke vakanties & conferenties - programma - De Betteld nc